Vill du totalrenovera din bostad?

Hej och god eftermiddag! Jag heter Emma och är mycket intresserad av inredning och design. Jag har köpt min första lägenhet, och den har genomgått en totalrenovering som gjorde att jag fick en lägenhet helt i min stil. Min våning ligger i Nacka och här är gott om plats för mig och mina 3 katter. Det finns ingen som är med opraktisk än jag, det är knappt jag kan byta en propp, ha, ha, så för att få ett bra resultat så vände jag mig till en byggfirma och hade tur och fick hjälp av ett par mycket kunniga och duktiga snickare som hjälpte mig med denna totalrenovering av min bostad. Det tog cirka 8 veckor från start till slut. Jag har aldrig varit med om att det gått så smidigt och snabbt, de jobbade effektivt och höll alltid tiden. Jag är väldigt nöjd med resultatet!

Nu ska jag bara inreda lägenheten, och det är väl det roligaste som finns. Jag har precis köpt nya möbler och accessoarer, och allt ska snart vara på plats. Det tar tid att hitta allt man vill ha, men det är värt det!

Jag tänkte dela med mig av min resa här på bloggen, så följ gärna med om du är intresserad av inredning, design och renovering. Sedan är det flera av er som har spännande och intressanta bloggar som ni skriver i och jag har fått många bra råd och tips genom att läsa där.

Så, nu längtar jag bara tills jag kan börja inreda på allvar! Jag kommer lägga ut bilder allteftersom på sociala medier, så följ gärna vad som händer där!

Tack för att du tog dig tid att läsa detta. Om det är något du undrar över, tveka inte att kommentera eller skicka ett meddelande. Jag svarar gärna på frågor!

Hälsningar Emma