Tips på ett måleri

Hej där och välkommen in. Jag ska tipsa er om ett måleri som jag är så nöjd med, det är inte riktigt klokt. Jag har anlitat en målare i Haninge och han gjorde ett fantastiskt jobb. Jag är mycket nöjd med resultatet och kan rekommendera honom till andra. 

Innan nästan skämdes jag när jag blev tillfrågad om varför jag inte målade om villan. Det är väl ingen konst att måla, sa folk till mig. Jag har bara målat en gång i hela mitt liv, när jag skulle måla en vägg inomhus. Tyvärr tog jag fel färg, en oljefärg som tog 6 månader på sig att torka och efter den fadäsen sa jag att aldrig mer att jag målar! För mig är det betydligt säkrare att ta hjälp av någon som vet vad den gör, och en målare är ju expert på att bland annat måla hus. 

Om ni undrar hur det kommer sig att jag valde just att vända mig till denne målare så var det så att en vän till mig rekommenderade detta måleri i Haninge. Det var en mycket duktigt kille som målade om huset och det tog bara några dagar. Om jag behöver hjälp i framtiden så vet jag utan tvekan till vem jag ska vända mig till och jag hoppas att även ni ska överväga om ni inte skulle anlita denna firma? Jag känner mig inte bara nöjd med resultatet utan även med kundservicen. De är väldigt kunniga och trevliga att ha att göra med. Jag känner mig trygg och vet att jag kan lita på deras kompetens, och det är ju A och O. Jag ska inte glömma att nämna priserna, för det är ju det som vi alla tittar på till slut. De har mycket konkurrenskraftiga priser och man känner sig inte lurad på något sätt.