Renovera badrummet

Tjenare alla läsare idag ska vi prata lite om badrumsrenovering och vad det faktiskt innebär att skaffa ett nytt badrum! Först och främst vill jag dock hälsa er alla välkomna hit till bloggen igen, jag hoppas verkligen att helgen har varit bra och att ni har fått njuta lite av det fina vädret. Själv har jag varit ute så mycket jag bara kunnat och det känns väldigt bra att ha fått lite färg i ansiktet. Nu är jag dock tillbaka på jobbet, så det blir några dagar här inne på kontor igen vilket är lite synd när det är så bra väder. Men jag ska absolut inte klaga, så länge det är fint väder så spelar det mindre roll vart jag befinner mig.

Nu har det blivit dags att prata om badrumsrenovering och det är ett spännande område. En badrumsrenovering kan göra så otroligt mycket för hemmet. För mig är ett nyrenoverat badrum en dröm i varje hem. Stora fina kakelplattor, en fräsch dusch och så naturligtvis den där fantastiska golvvärmen som på något sätt sätter prägeln på ett nyrenoverat badrum. Om man jämför de delarna med ett gammalt badrum så vore valet tämligen väldigt enkelt, vilket betyder att det inte är särskilt konstigt att folk väljer att renovera sitt badrum.

Det som en badrumsrenovering tillför till hemmet är först och främst ökad trivsel, man tycker helt enkelt om hemmet lite mer när det är ett nytt badrum. Sen går det väl inte riktigt undgå det här med värdet på bostaden också, för det är ju faktiskt så att värdet på bostaden ökar efter en badrumsrenovering. Personligen så hade jag ju helt klart betalat lite extra för en bostad med ett fräscht badrum kontra en med ett lite sämre badrum.

Så om ni överväger en badrumsrenovering så kan jag säga att det är en bra idé!