Det bästa med nyproduktion

Hejsan, svejsan alla godingar!

Att bo i ett nytt hus som ingen tidigare har bott i är något som passar oss perfekt. Vi har alltid drömt om att få bo i en nyproduktion och nu har vi äntligen fått chansen. Det bästa med nyproduktion är nog att man slipper tänka på renoveringar och andra problem som kan dyka upp när man köper ett äldre hus. Man kan också påverka planlösningen så att den passar just ens egna behov och önskemål. Vi trivs verkligen i vårt nya hem och har aldrig varit så nöjda. 

I min familj är det jag och min man och två barn och så en hund som är en älskad familjemedlem. Vi har velat bo i villa länge och vi sålde bostadsrätten för några månader sedan, en lägenhet som passade bra för oss innan vi fick barn men sedan blev den för trång. Vi var på många husvisningar med det blev hela tiden budgivningar och i slutändan mycket dyra bostäder. Vi förstod att en nyproduktion inte skulle bli mycket dyrare och så slipper man renovera och kan få en planlösning som är optimerad utifrån ens egna behov och önskemål. 

Vi har byggt vår villa i Huddinge och vi är så glada för det, nära natur och skog är något som passar oss perfekt. Trädgården är inte stor men den räcker gott för oss och hunden att springa lös i. Huset har tre våningar och vi har tre badrum i huset, ett på vardera våning. På bottenvåningen finns en stor altan där vi njuter av sommarkvällarna och griller kött och dricker lite vin än vanligt. Det känns som något vi alltid har drömt om och det är något vi aldrig kommer att tröttna på. Jag skulle nog inte vilja bo någon annanstans nu, nyproduktion passar oss perfekt. Kan detta vara någonting för er också?