Qinna 0939-2000 232

Allmänt


Under de senaste 15 åren har jag arbetat professionellt med det mediala bla genom att ha ”sittningar” över bordet, hålla kurser både på distans och i lokaler, hålla föredrag och hålla stor seans. Detta har jag gjort på olika platser runt om i Sverige.

Precis som många andra, som utvecklat sin förmåga, har jag gått igenom svåra prövningar i livet och har således en hel del livserfarenhet att bjuda på. Men trots detta har jag alltid lyckats att ha min glädje och humor nära tillhands. Tänk vad ett litet ord kan betyda mycket för en person, när den kanske känner sig lite låg.

Mitt mål i livet är att kunna hjälpa till att förändra, att hjälpa till att bryta destruktiva mönster och hitta nya fungerande sådana. Detta sker genom att jag kan förmedla redskap till kunden så att han/hon kan använda sig av dem. Tänk dig en snickare utrustad endast med en hammare. Att skruva i en spik blir då ett stort problem och kan skapa stora hål, men genom att förmedla just en skruvmejsel till kunden, kan han/hon skruva upp det som trillat ner på marken.

För mig handlar att vara häxa om att värna om allt levande, att ständigt vilja utvecklas för att kunna hjälpa andra men att få lov att leva mitt liv i min takt utan att bli styrd av kutymen.

Redskap

I mitt arbete använder jag mig av en mängd olika redskap så som kanalisering, där jag använder min egna kropp för att ta in de impulser, bilder och annat som andevärlden sänder mig, tarotkort som kan hjälpa mig att hålla kanalen öppen och ge mig tydligare svar, runor som ger mig de under liggande faktorerna bakom olika situationer, numerologi för att kunna se vad som är viktigt att fokusera på, astrologi för att se vilken tid och vilka yttre påfrestningar vi står inför. Förutom dessa redskap använder jag mig också av örter, för att ge lugn och läkning både till kropp och själ, kristaller som via sina energier kan ”boosta” en viss situation.

Till min hjälp har jag också dem som gått över på andra sidan, mina guider och inte att förglömma änglarnas ljus och mod.

Utbildningar

När man är så nyfiken om jag är innebär det att man går en massa olika kurser och utbildningar får att få fler strängar på sin lyra. Jag har naturligtvis gått en massa utbildningar och är diplomerad tarotläsare, runtolkare, kristallhealer, medium, mm. Men jag är också utbildad homeopat och örtmedicinare, zonterapeut, reflexolog. Genom mina utbildningar har jag skapat ett unikt sätt att arbeta på där jag i olika portioner förmedlar det jag har fått lära mig så att du kan använda detta själv, hjälp till självhjälp.

Övrigt

Du ska veta, att när du talar med mig, så kommer jag att vara ärlig mot dig. Jag kommer att ge dig hemläxor, så att du kan ta makten över ditt egna liv. När du pratar med mig, är det lika bra att du förbereder dig på att börja arbeta med ditt liv, att ta ansvar för dina handlingar och för det resultat du får.

0939-2000 232