Minna 0939-2000 232

Allmänt

Jag är en ensamstående tjej född -63, har delad vårdnad av lillgrabben och 2 utflugna tonåringar. Vi bor i ett litet hus nära naturen med vår katt. Naturen är ett rofyllt ”hem” där jag ofta hämtar kraft. Livets skola har gett mig erfarenheter som jag idag använder mig av för att hjälpa andra. Har flera gånger trasats sönder inombords, men rest mig som den Själens krigare jag är. Idag är jag stolt över mina ärr, och kan med klarhet se min del i allt som varit.

Min andliga resa började 1999, efter att ha ”överlämnat mig” så öppnades kontakten med andevärlden, Änglar, Guider, Ljusväsen med de vackraste energier och tron på att vi är så mycket mer än vi kan förstå. Att stödja människor genom livets snårskog har för mig blivit ett kall och det är därför som jag finns här, kanske för att ge just Dig ett ljus på vägen.

Redskap

Främst mina Guider, Änglar och Intuition, men vid behov även kort, pendel och pennan.

Budskap från andra sidan och tidigare liv. Förmedlar även healingenergi.

 

Utbildning

Regressions terapeut, massör, healing (reiki och aura) men jobbar idag med transhealing,  yogaledare, har gått flertalet kurser i andlig och personlig utveckling genom åren, allt för att förstå mig på livet och mig själv bättre. Och förstås livets alltjämt pågående skola…

 I Sanning är vi Ljus

0939-2000 232