Lootsie 0939-2000 232

Allmänt

Jag har sedan barnsben fått lära mig att stå på egna ben och lärt mig vad ansvar är för något. att ta ansvar för mig både fysiskt och psykiskt. Jag kunde redan vid fem års ålder tala om för mina nära och kära vad som skulle hända i framtiden, framtiden kan var allt från en minut framåt till tio år framåt. 

Jag har fått tagit hand om mina känslor och tagit hjälp utav professioner med att sortera och strukturera om livet blivit för rörigt vilket jag varmt rekommenderar.  Jag har alltid trott på andevärlden då det är tack vare den jag själv lever idag då jag har kunnat och vågat se och lyssna på vad som sägs. Jag har överlevt mycket tack vare andevärlden och kommer fortsätta tacka den för att den finns hos mig.  Jag är under utbildning och har utbildning i att jobba med att eventuellt kunna vägleda andra i att förstå sig själv. Jag har som barn lärt mig konsten med utanför kroppen upplevelser. Jag har varit så duktig på det så att ingen i min närvaro påtagligt märkt att jag varit någon annanstans under tiden som jag skulle ha varit på plats. 

Men sedan den dagen jag blev gravid fick jag jobba med att stanna kvar i min egen kropp och vara närvarande  i en process som jag aldrig någonsin kunnat ana mig till hur det skulle bli för mig att bli mor till en liten, det bästa som hänt mig för nu om någonsin är jag närvarande i mitt jobb som medial. Min sambo har ett barn sedan tidigare förhållande där jag har mycket erfarenhet utav vad det innebär att vara i olika positioner när det gäller barn och för mig som vuxen i en inte allt för lätt situation att förstå sig på ibland. men allt handlar om kommunikation verbalt som icke verbalt. 

Utbildning och redskap

Personlig Utveckling i form utav meditationer, reikki, healing på distans och i form i min massage, jag har en massageutbildning. Jag har även en oerhört lång utbildning i traumahantering, missbruksproblematik, misshandel fysiskt och psykiskt. Jag pågår utbildning i tarot tydning för min nyfikenhet att lära är oerhört stor. Tarot korten är anledningen till att jag jobbar med att hjälpa dig  se vad guiderna vill att du ska uppmärksammas på, eller behöver få stöd i för tillfället.

Jag läser även religionskunskap  och skaffar mig grundläggande kunskaper om ny andliga  rörelser och trosinriktningar. Då jag är så intresserad av detta med det mediala så går jag även utbildning  där jag tränar mina intuitiva förmågor. För mig är det viktigt att jag tar reda och tar hjälp av andra proffs inom det Mediala. Jag har universitets studier i ämnet värdskap som är oerhört stort och det är vad jag jobbar för i allt som berör mig. Jag har erfarenhet i eget företagande och bred livserfarenhet inom olika yrken.För mig är det viktigt att bevara och hålla kvar om det naturliga som vi idag kallar ekologiskt bland annat.

Jag vet vikten av mat och jobbar med ekologiska produkter både för insidan och utsidan av kroppen. Vill lära mig mer om naturens egna mediciner och jag tror fullt ut på att Moder jord behöver vår energi mer i form av vår fysiska kropps närvaro genom att så enkelt som att ställa ner fötterna på marken och känna in henne och ge henne min energi och få tillbaka utav Moder jord. 

 Värdskap är för mig i detta arbete att lyssna och känna in vad du behöver, med det så säger jag att  det är du som får göra ditt jobb beroende på vad du vill veta. Till mig ringer du som vågar möta dig själv och höra din sanning men är öppen för att se andras sanningar som inte alltid stämmer överens med din egna sanning.

0939-2000 232