Eira 0939-2000 232

Allmänt

Shamansk häxa, är jag. Jag har alltid varit medveten om energier och ”den andra sidan”. När jag var liten lekte jag med älvorna bakom huset och jag har kommunicerat med Spirit/Andar så länge jag kan minnas. Min egen resa började en kall vinter 1998 och den har tagit mig till platser, både inre och yttre, som jag aldrig kunnat drömma om.

Jag får mycket inre bilder och även dofter och fysiska känslor när jag arbetar med kunder. Ibland kommer kundens Guide och förmedlar sådant som kunden behöver veta. Jag har alltid ett nära samarbete mina Guider och mitt spirituella ”team”. Jag ser mig själv som the hollow bone – ett redskap som fylls med helande energier, kraft och visdom från Universum. 

Redskap

Jag använder mig främst av shamanska tekniker, som är enkla och mycket effektiva. Det jag erbjuder är vägledning genom shamansk resa. Under resans gång samarbetar jag med mitt ”team” – mina guider från andevärlden. Inom shamanismen talar vi ofta om Kraftdjur och förlorad kraft. Vi ”tappar” energi och kraft genom att umgås med negativa människor eller att vistas i stressiga och jobbiga miljöer. Det kan leda till sjukdom, depression, orkeslöshet och olycka. Genom att återförenas med ett personligt kraftdjur känner du dig stärkt och kan börja ta kontroll över ditt liv.

Jag använder mig även av tarotkort och kanalisering. Vid behov kan jag ge hälsotips för både själen och kroppen och sinnet.

Du kan även få helande reikienergier på distans. Hur ser din aura ut, var sitter dina blockeringar? Jag ”ser” din aura på distans och tillsammans kan vi hitta lösningen för att du ska må mycket bättre.

I mitt arbete använder jag mig även av affirmationer och "the law of attraction", d v s allt som vi sänder ut får vi tillbaka. Tillsammans kan vi försöka identifiera de negativa mönster som du sitter fast i och förändra ditt sätt att vara och tänka, så att du kan skapa en mer positiv tillvaro.

Utbildning

Jag är initierad inom Wicca och har varit medlem i en coven i England. Jag är även Shamansk utövare, Reiki master och behandlingsterapeut. Tarotkort har jag läst i 15 år, både åt mig själv och åt andra. Jag har gått många kurser i personlig och andlig utveckling.

Övrigt

Ingenting låter ”konstigt” eller ”udda” i mina öron! Jag har hört och sett det mesta under mina år som behandlingsterapeut, framför allt i den shamanska världen. Jag älskar att hjälpa människor att hjälpa sig själva. Jag kan ge dig redskapen att forma ett lyckligare och mer balanserat liv. Men viljan och intentionen måste DU stå för! Är du redo?

0939-2000 232