Aurora 0939-2000 232

Allmänt

Jag är född i de norrbottniska viddernas kustlandskap, enormt beroende av närheten till fria skogar och vidsträckt hav. Här finns mina rötter sedan många hundra år. Min släkt har varit ”seende” i många generationer, främst bland kvinnorna – men även bland männen. Min mediala förmåga är både andlig och mental. När jag länkar med andevärlden har jag begåvats med förmågan att:

  • Uppleva och känna känslor från andevärlden, CLAIRSCENTIENCE
  • Se andar och föremål från andevärlden, CLAIRVOYANCE
  • Höra meddelanden från andevärlden, CLAIRAUDIENCE

 

Sedan barnsben har min gåva varit känd för mig och min officiella utbildning påbörjades för snart 30 år sedan. I över 25 år har mitt liv varit vigt åt att hjälpa och vägleda människor – och djur. Det är min stora uppgift här på jorden och jag är verkligen ödmjukt förundrad över den gåva som livet gett mig.

I mitt vardagliga liv är jag stolt mamma till 2 fantastiska tonårssöner, deras far och jag bor tillsammans sedan 25 år.  Jag är gymnasielärare i historia, religion och svenska – jag har verkligen världens bästa och roligaste jobb!

Redskap

  • Att läsa av och berätta om Dina tidigare liv, som påverkar Dig här och nu
  • Att ha kontakt med de på ”andra sidan” där våra avlidna nära och kära finns
  • Att kommunicera med djur, både de som finns med oss och de som gått över till andra sidan
  • Att ”känna av” och tydliggöra oroliga energier i hus och byggnader, även på distans
  • Att finna borttappade saker, på distans

Min andlige vägvisare och hjälpare, Joseph, hjälper mig när jag kanaliserar och känner in de budskap som gäller just Dig! Min intuition är mycket stark och väl utvecklad därför är den mitt främsta hjälpmedel när jag ”läser av” Dig som klient. Budskapen kommer oftast till mig som bilder men det är vanligt att jag också verbalt ”hör” budskapen.

I övrigt använder jag mig av hjälpmedel som tarotkort, pendel, kristaller och stearinljusens låga (för att läsa av aura mm). Mest använder jag vanlig kortlek för att spå i – som kvinnorna i min släkt gjort i flera generationer. Naturligtvis använder jag inget av dessa hjälpmedel innan jag frågat Dig om det är OK.

Utbildningar

Mina många utbildningar har bestått av både akademisk art och medial art. Självklart är jag universitetsutbildad till lärare, men har även läst enstaka universitetskurser i religionsvetenskap, psykologi, parapsykologi, och beteendevetenskap. I övrigt är jag utbildad massör (steg III), har stor kännedom inom kinesiologi och taktil stimulering.

Medial utbildning har genomförts under många år hos ”Rikshäxan Cecilia”, som hon kallades på 1980-talet. Känd fr TV i hela Skandinavien. Därutöver att stort antal andra utbildningar bland annat för Jill Petersson. Är utbildad i auraläsning, grundkurs i tarotkort, chakran och chakraläsning, färgsymbolik, drömtydning, regressionsterapi, hypnosterapi.

Om Du vill ha en positiv, varmhjärtad och genuin guidning till dina möjligheter i livet så är jag, AURORA, rätt häxa för Dig! Välkommen till en pratstund med mig, jag lovar att ge Dig positiv energi….

0939-2000 232