Häxorna

Det är jag som är Qinna. Under 8 år har jag finkammat Sverige efter eliten i den mediala världen. Men jag har inte låtit mig nöja mig med det. Jag har velat hitta dem som har erfarenhet och kunskap bakom sig så väl medial som akademisk.

För mig har det varit viktigt att inte bara kunna presentera "kortflippare", utan att kunna erbjuda hjälp så väl för själen, kroppen som för anden.

Många av våra medarbetare har gedigna kunskaper så väl inom det mediala som utanför. Många har samtalsterapeututbildningar men även andra terapeut utbildningar bakom sig.

Osäker på vem som passar just dig?

Om du känner dig osäker på vem av våra medarbetare som skulle passa dig och just ditt problem kan du alltid läsa om dem genom att klicka på deras namn. Där har de själva presenterat sig och sina förmågor och kunskaper.

Du kan också ringa vårt informations nummer 08-505 22 505 för att höra dem presentera sig samt få veta vilka som är i tjänst just nu.

Skulle du fortfarande vara osäker på ditt val kan du alltid ringa vårt kundtjänst nr 044-590 08 00 där jag svarar så mycket jag hinner, så kan jag kanske hjälpa dig i ditt val.

Du kan också följa oss på facebook genom att adda mig Qinna Blomgren. Vår egna sida kommer inom kort.

Välkommen!